Sprzątanie mieszkań i domów Poznań

Szukasz sprawdzonej firmy sprzątającej, która wyczyści dla Ciebie mieszkanie lub dom? Masz dość ciągłego mycia okien, polerowania posadzek i odkurzania? Jesteśmy przedsiębiorstwem, które działa na terenie Poznania i okolic. Zajmujemy się kompleksowym sprzątaniem pomieszczeń. Jeśli chcesz skorzystać z naszej oferty, koniecznie skontaktuj się z nami. Gwarantujemy wykonanie pracy zgodnie z Twoimi oczekiwaniami.

Profesjonalne sprzątanie domów i mieszkań Poznań i okolice

Pomagamy w utrzymaniu czystości osobom starszym, schorowanym, które nie potrafią poradzić sobie ze wszystkimi czynnościami, ponieważ ogranicza ich wiek lub brak siły. Nasi klienci to również osoby zapracowane, niemające przez to zazwyczaj zbyt wiele czasu na gruntowne sprzątanie mieszkania. Współpracujemy także z tymi, którzy wolą w inny sposób spędzić wolne chwile.

sprzątanie domu lub mieszkaniaCechuje nas przede wszystkim dyspozycyjność. Umawiamy się na kompleksowe i profesjonalne prace porządkujące pomieszczenia zarówno cyklicznie, czyli przychodzimy w określony dzień w tygodniu lub w weekendy, jak i jednorazowo, kilka razy w miesiącu. Sam decydujesz, kiedy chcesz skorzystać z usług firmy sprzątającej. Bez problemu również dostosujemy się do Twojego grafiku: możemy podjąć się zadań rano, po południu, a nawet wieczorem. Chcesz przygotować dom na wizytę gości? Skontaktuj się z nami, skończymy tuż przed ich przyjazdem!

Kompleksowe sprzątanie mieszkań w Poznaniu

Do zadań podchodzimy ze starannością, zawsze bierzemy pod uwagę fakt, że mieszkanie może być wykończone wieloma rodzajami materiałów, które wymagają użycia zróżnicowanych środków. Stosujemy detergenty zarówno przeznaczone do delikatnych obić wykonanych ze skóry, jak i nieco silniejsze, np. do czyszczenia łazienek, przedpokojów. Jeżeli zależy Ci kompleksowym sprzątaniu, to świetnie trafiłeś. Jesteśmy firmą sprzątającą, która stawia na środki czystości wysokiej jakości. Zawsze dostosowujemy preparaty do tekstyliów i rodzaju powierzchni. Na specjalne życzenie klientów używamy także delikatnych płynów bezpiecznych dla alergików.

Zajmujemy się utrzymaniem porządku we wszystkich pomieszczeniach, m.in. w kuchni, łazience, salonie i innych pokojach. Sprzątanie domów i mieszkań bywa czasochłonne, dlatego warto zdecydować się na nasze usługi, gdyż oszczędzasz dzięki temu czas.
Termin wykonywania prac porządkowych ustalamy zawsze wspólnie z klientem. Możemy umówić się na sprzątanie domów zarówno popołudniami, jak i rano. W zależności od potrzeb. Co więcej, nasze usługi świadczymy często w sposób cykliczny, podobnie jak inne firmy sprzątające porządkujemy budynki w określone dni w tygodniu.

Niekiedy jednak umawiamy się z klientami na jednorazowe, generalne porządki. Zazwyczaj oprócz sprzątania w mieszkaniach konkretnych przestrzeni wykonujemy prace porządkowe, np. w garażu lub na strychu. Jesteśmy elastyczni, a także terminowi. Do powierzonych zadań podchodzimy z rzetelnością, sprzątanie domów jest dla nas pracą, którą wykonujemy jako zespół od wielu lat, dlatego gwarantujemy Ci profesjonalne podejście. Zapraszamy do kontaktu osoby z Poznania i okolic.

Poniżej znajdziesz listę miejsc w domu, które sprzątamy:

• – kuchnie,
  • – łazienki,
  • – pokoje, salony,
  • – przestrzeń wspólną w mieszkaniach,
  • – piwnice i komórki lokatorskie.

Firma sprzątająca E-CNT posprząta Twoje mieszkanie

Chcesz, abyśmy posprzątali Twoje mieszkanie? Skontaktuj się z nami! Zapewniamy kompleksowe prace porządkujące, zatrudniamy osoby z doświadczeniem, które świetnie radzą sobie ze zleconymi zadaniami. Czyszczenie i porządkowanie przestrzeni przeprowadzamy naprawdę szybko, co przekłada się także na efekty, które zadowalają klientów! Dbamy o to, by dotrzeć do wszystkich zakamarków, a w razie potrzeby zajmujemy się też pracami związanymi z uprzątnięciem bałaganu po remoncie, m.in. myjemy podłogi, okna, ścieramy kurze.

Zachęcamy do skorzystania z naszych kompleksowych usług sprzątających. Jesteśmy firmą z okolic Poznania. Chcesz odciążyć się nieco z domowych obowiązków? Sprawdź naszą ofertę.