Sprzątanie biur i biurowców Poznań

Czystość w biurach pozytywnie wpływa na jakość oraz komfort pracy. Jesteśmy firmą zajmującą się kompleksowym sprzątaniem biurowców w Poznaniu i najbliższych okolicach tego miasta. Jeśli chcesz zamówić usługi porządkowe, koniecznie skontaktuj się z nami, wspólnie umówimy dogodny termin realizacji zlecenia.

Kompleksowe sprzątanie biur w Poznaniu

Jak wiadomo, biurowce to duże, wielokondygnacyjne budynki, dlatego regularne sprzątanie pomieszczeń znajdujących się w środku jest dosyć czasochłonne. Z pomocą przychodzi doświadczona firma sprzątająca. Od wielu lat zajmujemy się nie tylko pracami związanymi z porządkowaniem przestrzeni przedsiębiorstw, ale także kompleksowo dbamy o czystość. Do naszych czynności należy, m.in.:

• – wycieranie kurzów,
  • – odkurzanie,
  • – mycie okien,
  • – czyszczenie kuchni i łazienek,
  • – zamiatanie podłóg,
  • – polerowanie powierzchni szklanych,
  • – podlewanie kwiatów.

Jesteśmy zatem po to, by pomagać i odciążać właścicieli biznesów od tych obowiązków. Umawiamy się zazwyczaj w godzinach porannych na wykonanie zadań, zanim pracownicy przyjdą do biura.

Sprzątanie biurowców PoznańBez problemu jednak świadczymy nasze usługi także po południu, gdy wszyscy wyjdą już z budynku. Bardzo często realizujemy również zamówienia niestandardowe i kompleksowo sprzątamy pomieszczenia w nocy, np. po wcześniejszym remoncie, gdy konieczne jest uprzątnięcie resztek glazury itp..

Profesjonalne sprzątanie biurowców Poznań i okolice

Jeśli chcesz zamówić kompleksowe sprzątanie biurowca, z chęcią Ci pomożemy! Najczęściej umawiamy się z właścicielami biur na usługi cykliczne, jednak jako firma sprzątająca oferujemy pomoc jednorazową, polegającą na zrobieniu generalnych porządków w przedsiębiorstwie, np. przed ważnymi uroczystościami. Wystarczy jedynie ustalić z nami odpowiednio wcześniej termin.

Jako właściciel budynku, zapewne chcesz także odciążyć siebie i swoich pracowników od obowiązków sprzątania. Korzystanie na co dzień z czystych biurek zapobiega alergiom, które w dużej mierze dotykają osoby przebywające w zabrudzonym pomieszczeniu. Co ważne, uporządkowana przestrzeń w biurowcu sprawia, że można się szybciej skupić i pracować o wiele efektywniej.

Firma sprzątająca E-CNT posprząta Twoje biuro!

Jesteśmy profesjonalnym przedsiębiorstwem sprzątającym zarówno niewielkie firmy, jak i wielokondygnacyjne biurowce. Dysponujemy własnym sprzętem, dzięki czemu w sposób kompleksowy podchodzimy do utrzymania czystości. Korzystamy wyłącznie z urządzeń od polecanych na rynku marek, przez co sprzątanie biur i powierzchni, np. hal magazynowych postępuje naprawdę sprawnie.

Jeśli chcesz mieć pewność, że detergenty użyte do wyczyszczenia Twojego biurowca będą łagodne, a ich skład nie zniszczy powierzchni płytek lub biurek, skontaktuj się właśnie z nami. Wykorzystujemy jedynie naturalne preparaty, które nie tylko świetnie radzą sobie z brudem, ale także nie zanieczyszczają środowiska.

Szukasz sprawdzonej firmy sprzątającej z Poznania i okolic, która w sposób kompleksowy zajmie się sprzątaniem Twojego biura? Napisz lub zadzwoń do nas! Z chęcią Ci pomożemy.