Kompleksowe sprzątanie Poznań i okolice

Szukacie Państwo firmy, dzięki której Wasze mieszkanie, biuro czy ogród w Poznaniu lub jego okolicy na nowo zabłysną czystością? Od lat irytuje was widok starych, trudnych do usunięcia zabrudzeń, których po prostu nie da się domyć? Chcecie aby Wasze miejsce pracy lub dom wyglądały zawsze czysto i świeżo? Postawcie na profesjonalistów! Renomowana firma sprzątająca Clean & Tidy z Poznania oferuje wszechstronne usługi porządkowe na najwyższym poziomie!

Fachowe sprzątanie domów, mieszkań i biur – Poznań

Działamy kompleksowo na terenie Poznania oraz okolic. Na życzenie klienta rzetelnie i szybko zajmujemy się usuwaniem wszelkiego rodzaju zabrudzeń, usuwaniem bałaganu, ale też porządkowaniem ogrodu i otoczenia przedsiębiorstw. Oferujemy sprzątanie mieszkań, domów, biurowców i firm. Zatrudniamy wykwalifikowany, doświadczony personel, który z profesjonalizmem, zaangażowaniem i sumiennością pochodzi do wykonywanych usług. Wykonujemy między innymi:

• – czyszczenie ekstrakcyjne wszelkiego rodzaju dywanów, wykładzin, a także mebli tapicerowanych,
  • – utrzymanie w czystości toalet: czyszczenie wanien, muszli klozetowych, umywalek, pryszniców, zlewów,
  • – wszelkiego rodzaju prace porządkowe dla domów i biur: mycie okien, wycieranie kurzów, zmywanie naczyń, zamiatanie i odkurzanie powierzchni i inne,
  • – podlewanie kwiatów, koszenie trawy, troska o rośliny, ogród,
  • – inne.

Wykorzystujemy w swojej pracy profesjonalne preparaty czyszczące oraz specjalistyczny sprzęt.

Sprzątanie biur

Pomieszczenia biurowe są często wizytówką przedsiębiorstwa, pełnią funkcję reprezentacyjną podczas różnych spotkań biznesowych. Dlatego ich czystość oraz panujący w nich porządek mają wielkie znaczenie dla klientów odwiedzających firmy. Oferowane przez nas kompleksowe sprzątanie biur pozwala należycie zadbać o każdy metr kwadratowy. Po każdej naszej wizycie okna, drzwi, podłogi, szafki, biurka czy regały lśnią.

Sprzątanie firmy PoznańZamiast zatrudniać sprzątaczkę na etat, bardziej opłaca się zlecić sprzątanie biurowców czy firm takim specjalistom jak my. Wykorzystujemy specjalistyczny sprzęt i sprawdzone środki czyszczące oraz mamy doświadczenie w wykonywaniu tego rodzaju prac porządkowych.

Sprzątanie domów i mieszkań

Dla osób, które nie lubią sprzątać, nie mają czasu na to lub potrzebują wsparcia w gruntownych porządkach, w tym także po remontach czy przeprowadzkach, oferta naszej firmy jest najlepszym rozwiązaniem. Zostaw nam sprzątanie domów czy mieszkań. Dotrzemy pod każdy wskazany adres i gwarantujemy, że szybko, sprawnie i dokładnie uporamy się nawet z największym bałaganem i zabrudzeniami różnego pochodzenia. Ty natomiast w tym czasie będziesz mógł zająć się innymi rzeczami, odpocząć czy popracować nie martwiąc się o to, kto uporządkowuje Twoje mieszkanie.

Gwarantujemy, że dzięki nam w każdym biurze i domu zapanuje nieskazitelna czystość i porządek – bez Państwa wysiłku! My zajmiemy się wszystkim kompleksowo. Zapraszamy do współpracy osoby prywatne, prowadzące działalność gospodarczą oraz instytucje z Poznania i okolic!